O diabetes Dr.

Sladkorna bolezen – diabetes postaja epidemija sodobnega časa. Če smo pred desetletjem še lahko govorili, da je to bolezen »starejših«, danes ugotavljamo, da jo ima vedno več mladih in tudi otrok. Posledice dolgotrajne in slabo nadzorovane sladkorne bolezni lahko postanejo tragične.

Sladkorna bolezen – diabetes je res »drugačna bolezen«, saj škoduje vsem našim organom. A razmišljati in delovati moramo drugače. Nobene potrebe ni, da bi ob današnjih novih metodah zdravljenja sladkorna bolezen napredovala v najslabši obliki. Sodobni načini zdravljenja s pozitivnim pristopom bolnikov omogočajo zdravo in uspešno življenje vsakomur, ki ima to neozdravljivo bolezen.

Ker sladkorna bolezen tako široko deluje na človeško telo, je nastala potreba po informacijah o bolezni in postopkih zdravljenja samo za sladkorne bolnike – diabetike. Pomembno in smiselno za bolnike je, da na enem mestu najdejo informacije, ki jih zanimajo. Na osnovi dolgoletnih izkušenj lahko ponudimo odgovore na vprašanja, ki si jih pogosto postavljajo sladkorni bolniki – diabetiki:

  • Kaj je sladkorna bolezen, kako nastane in deluje?
  • Kako bolezen škoduje našim organom in katere bolezni povzroča?
  • Kako živeti z njo brez težjih zdravstvenih zapletov?
  • Kje in kako zdraviti obolenja, nastala zaradi sladkorne bolezni?

Na osnovi potreb je nastal portal diabetes Dr., ki je bogat, strokoven vendar na razumljiv način podan vir informacij o sladkorni bolezni – diabetesu in ki na enostaven način omogoča sladkornim bolnikom, da najdejo zasebne zdravnike in medicinske centre ter na osnovi njihovih referenc in priporočil izberejo zase najprimernejši način zdravljenja

Kako deluje diabetes Dr.?
Diabetes Dr. deluje najbolje, če sledite zapisanim korakom:

  • Spoznajte sladkorno bolezen. Preberite si o njenem nastanku in vplivu na telo.
  • V odvisnosti od težav, ki jih imate, izpolnite obrazec in postavite vprašanja pod področjem, ki vas zanima.
  • Diabetes Dr. bo vaša vprašanja posredoval izbranim zasebnim zdravnikom in medicinskim centrom, ki se posebej ukvarjajo s tem področjem.
  • V najkrajšem možnem času boste dobili odgovor s predlaganimi načini in pogoji zdravljenja oz. terapij.
  • Diabetes Dr. po opravljeni storitvi opravi anketo o vašem zadovoljstvu s storitvijo.

Diabetes Dr. deluje na osnovi preverjenih informacij in priporočil ter na tej osnovi izbira zdravnike, medicinske centre in druge strokovnjake, ki morajo ustrezati najstrožjim kriterijem.
Diabetes Dr. nudi pomembne informacije o sladkorni bolezni – diabetesu in omogoča, da si bolniki najdejo najboljšo samoplačniško zdravstveno obravnavo.